Der scorede mål i Brightons sejr på Fulham, som var deres andet Win? ved sol live

Managerless FIFA 15 mønter billige trukket sig ud af Sky Bet Championship nedrykningsstregen med en 2-0 sejr på Fulham. Måger, på udkig efter en ny chef lige efter Sami Hyypiä afrejse en uge siden, fundet netop deres anden sejr i 20 kampe på grund af anden halvdel mål fra Adrian Colunga og Solly marts. Chris Hughton er favorit til rollen, men i mellemtiden midlertidig chef Nathan Jones gør et godt stykke arbejde med at holde fortet, opfølgning fredagens kæmper 2-2 uafgjort mod Reading med blot Brightons 2. udesejr i sæsonen.

Jones forventes ikke at blive respekteret for det øverste job, men det vil ikke blive tabt på den tidligere Albion forsvarer, at Fulham klarer ganske godt, da de tilbød vicevært Kit Symons den fast job. Ikke desto mindre, værter, nu sikkert i midten af ​​tabellen efter en elendig start på kampagnen, viste lidt af deres nuværende gnist, med Seagulls løbe ud fortjent sejrherrer. Danny Holla kunne have placere dem i en tidlig føring, men scuffed hans flugter forbi og Fulham målmand Marcus Bettinelli blev tvunget ind i fine konserves at opretholde ud skud fra Colunga og Elliott Bennett

Centre-halvt Lewis Dunk -. Rammende Brightons topscorer i denne sæson - loopes også en header over mål og sendte en anden lige ind i brystet af Bettinelli. Matte Fulham ikke gjorde ulejlighed deres tidligere goaltender David Stockdale i 1. halvleg, selvom Ross McCormack skud blev afbøjet snævert bred og Hugo Rodallega var inches fra at dreje i Kontstantinos Stafylidis 'cross-shot. Brighton burde være gået foran ni minutter efter pausen, da Craig Mackail-Smith skære bolden tilbage til Norwich loanee Elliott, der lagde mærke til hans oprindelige skud blokeret, og hans opfølgning drevet ud af skulderen af ​​Bettinelli. Bolden droped til Colunga med Bettinelli strandet, men den spanske angriber skud klippet ydersiden af ​​en post

Men 6 minutter senere Seagulls gjorde udviklingen efter Bennett -. En af fire Albion spillere, hvis lånet besværgelser endte efter kampen - blev indført ned i området ved Stafylidis. Colunga steg og køligt leveret Bettinelli den forkerte vej fra stedet for hans fjerde mål i sæsonen. Fulham endelig vækkede selv, men blev afvist af et velkendt ansigt, med Stockdale trækker fra en vidunderlig fingerspids bevare for at opretholde ud Sean Kavanagh s curler og dykning lav til sin ret til at nægte Rodallega at bevare Brightons bly. Og tre minutter fra tid udskiftning marts låst til Joao Teixeira gennemgående bolden og sendte bolden forbi Bettinelli til sluttede en vital sejr.