Spotlight vender 3 kopper C1: Fremhæv rekord med Thong Minh

Premier League for at genvinde sin position, La Liga split halv sorger vietnamesiske briter begynder kæde smuk dag i Champions League ved at vinde tapperhed Arsenal. Har tabe i begge ben af ​​det første spil, så har vært det bedste hold i tabellen, Bayern München. er den store udfordring for lærere og elever Arsene Wenger Vietnamesisk Men kollektivt engang modtaget nogen lidt skeptiske øjne, har gjort den offentlige mening skal være stille, når nederlag "indgraveret krystal" til 2 mål ikke fjernet, . tændte håb om at gå til hans tilsyneladende skrøbelige

At du Football dag Vietnamesisk

.

Arsenal optakt til legged indtryk af Premier League-klub ved at vinde 2 -0 mod Bayern München

Snart blande i den 90. minut af rekrutter Kevin De Bruyne også Man City fremragende pass konkurrenter direkte, Sevilla 2-1 I øjeblikket "blå halvdel af Manchester" lige bag ledere Juventus 1 point og fuld af muligheder i knockout stadier Vietnamesisk MU og . Chelsea, omend vandt 1 point i spillet de svagere klubber (CSKA Moskva, Dynamo Kiev), men heller ikke alt for bekymrede, fordi de er ved magten i hænderne på selvbestemmelse med 2/3 hjemmekampe i det andet ben. Vietnamesisk Således Premier League er den eneste turnering ubesejret på 3. legged Champions League. I mellemtiden, i tillæg til den fejlslagne Sevilla, La Liga oplever også en glat spil serie med 3 vinder (Barca, Atletico, Valencia) og 1 uafgjort (Real), mens Bundesliga Wolfsburg vandt kun glæde.

opdatering Vietnamesisk fodbold resultater. den nyeste

Barca er en af ​​3 West Club Spanien få al den glæde i det 3. legged

Mere generelt den 3. runde matcher henholdsvis Champions League   2015/16 Vietnamesisk, vidne føringen . fremragende præstation af hjemmeholdet med 9 vinder ud af 16 kampe

vist. Tidsplan Premiership Vietnamesisk

Indtryk af rekord Vietnamesisk kan sige, keeper, der fortjener mest nævnt efter de sidste 2 nætter. Hvis der oprettes Iker Casillas holdt en ren rekord i Champions League med Porto historie (51 spil), Gianluigi Buffon blev spilleren med den bedste tid i kampen Juventus historie (48,885 minutter), så Keylor Navas er også " vagt hus "mandag (efter Angel Moya) endnu ikke indrømmede bolden i 5   første kamp, ​​og i denne arena

.

Bayer Leverkusen og AS Roma gøre op score chase mest attraktive i Champions League historien

Det var grunden til, at spillet var 3rd tur kun i alt 37 faser fejre, mindre smuk end passere 2 (48 mål) og videregive 1 (52 mål). Imidlertid havde denne runde også oplevet en af ​​de jage den mest imponerende forholdet i Champions League mellem Bayer Leverkusen og AS Roma. Slutter 90 minutter, op til 8 mål delt ligeligt mellem holdene Vietnamesisk Endelig. Ruben Neves, i 18 år 221 dage, har blive kaptajn yngste liga historie 1 "gamle kontinent" armbindet i kampen Maccabi Tel Aviv FC Porto mødes på 20/10. Denne præstation trykke ned den gamle rekord på 20 år 217 dage i Rafael van der Vaart på Ajax trøje mod AC Milan. Dato 2003/09/16