Tre regn vindende raket 123-104 Eagle af Jack chen

Beijing tid den 1. januar, NBA grundspillet fortsatte, til raketter på tre point felter spille til en 123-104 sejre over ørnene, slutter deres 2 på hinanden følgende nederlag også endte kampen 4 sejrsrække.

De to hold i trægrænsen er ikke befæstede. Raket hold tre punkter engros trøjer billige

alt 29 for 16, og Eagles har gjort 12 af 23 skud. Men raketten indeni styrke, så de til sidst vandt kampen, match raketter i fortiden 48-38), rebounds 40-36), og gratis omgange (22 til 17 -7 til 6) er en fordel. Den Asik i første halvdel 17 minutter jeg greb 12 rebounds, og hærde lavet 13 gratis omgange, næsten to gange den Hawks holdet. Konkurrencen i fjerde afsnit er der tre minutter tid til at ændre alle de vigtigste, spillet mistede suspense.

Fjerde raketter ramte 6 rekord tre punkter, Delfino, der har bidraget 3, blandt dem inden udløbet af spillet 5 minutter 05 sekunder til at ramme tre point for de raketter billige engros trøjer

at vil splitte forskellen til at udvide, er 8 point, så en 16-3 raketter frem helt låst sejren.

i fjerde kvartal Eagles iyhtbgfda2 backup Jenkins hugger 12 minutter alene, er det til at stole på hans fremragende spil, ørne gang i den distale margin på 15 point på kun 5 point. Tredje kvartal ørne har også mulighed for, i første halvår afsluttende med så mange som 18, i den tredje dag de ramte 5 om tre punkter, herunder tre toner vises i de første tre minutter. Men raketten Harden scorede 11 point i kvartalet. Den ende af raketten ramte successivt bølger 9-2, til at matche initiativet i deres egne hænder.

Besluttet at have et løb er anden dag tendens i første kvartal, de Rockets bugserede med 1 point i kvartalet ramt 38 point , Delfino hits tre punkter til at lede scoren 33-31, raketten under en 16-0 løb ét slag at udvide føringen til 15 point, ørnene inde Hovde og endda Smith var 4 minutter, raketter igen spillet en 10 -2, fuldstændig kontrol over situationen i marken. Hidtil NFL engros trøjer

, den ørne spillet bag ikke længere skulle lede.

Efter kampen hærde havde 9 på hinanden følgende spil fra 25 +, er det også hans trettende straight spil scoring 20+, en raket for at nå så mange på hinanden følgende 20 + mennesker er Yao Ming 22. februar, 2006 til 20 MARTS 2006, 14 på hinanden følgende 20 +.