købe CoC mørke eliksir af Alva R.

1 Kroatien anden runde NetherlandsJune 24 Beijing tid i dag klokken 4 om morgenen, købe CoC mørke eliksir Brasilien VM sidste runde i gruppen en konkurrence, Mexico mod Kroatien. Begge sider sluttede målløs i første halvår, Marx, Guarda og anden halvdel substitut Javier Hernandez scorede, Persic Kroatien scorede et ansigt-besparelse mål blev Delray Beach udvist. Endelig Mexico 3-1 sejr over Kroatien, nummer to i gruppen kvalificere sig til 16-stærke Netherlands.Croatia havde 3 gange mod Mexico, vinder i warm-up match 2, men mislykkedes i den eneste officielle kamp, ​​Mexico i 2002 VM-gruppe etapesejr. Mexico har ikke vundet i den sidste runde af gruppespillet i VM siden 1986, men spillet bare trække for at sikre kvalifikation. Kroatien kun med fusalike erstattet Samir spillede Mexico forblev tegne med Brasiliens start lineup.After åbningen af ​​den første halvdel, Køb Clash of Klaner perle, guld, Mørk Elixir, Vægge, Town Hall Trofæer - billig pris begge sider spille tempofyldt, udfordre hård . De første 7 minutter, Ivan Rakitic hjørne, Persic 11-yard volley ramte højt i luften. Den 14 minutter, Srna den rigtige taktiske hjørne biografi, Olic lille færge på vej på venstre side af området, men Aguilar før Mandzukic ellers fri. Senere Srna indlæg fra højre fløj og Persic pletter lavet. Mexico 16. minut loopes Herrera bue i toppen af ​​feltet for at prøve lange skud, bolden ramte overliggeren popper op, Kroatien målmand Pletikosa ud i en kold sweat.On 19 minutter, Peralta pludselig frem bag forsvaret, i lyset af angreb af Kroatiens målmand Pletikosa men ramte bolden. 27 minutter, pulanjiqi 30-yard skud fra en lidt højere. På 29 minutter, Corluka plukket, Mandzukic ledes færgen, peilixiqi volleyball. De første 37 minutter, pulanjiqi defensive hjørner klar Hand bolden uden for det område, måtte dommeren ikke en bøde. De første 39 minutter Max defensiv foul straf gult kort, Srna 30 værfter fra et frispark til at skyde højere. Krigen i første halvår, begge sider færdig målløs.