Black Hawk Down 3-1, TRAIL, 2-1 serien ved Weegg Lucy

En genial Pavel Datsjuk skudt besvaret et Patrick Kane score, og Hawks befandt sig ned 3-1 midtvejs i tredje periode af spil 3.Two hurtig-brand Rød Wings scoringer skabte en to-mål bly, at Kane skåret i halve tidligt i tredje periode, hvilket gør det til en 2-1 Hawks underskud. Red Wings Shop Vejviser Efter en målløs første periode, Hawks faktisk domineret de tidlige stadier af den anden, camping i Red Wings zone for, hvad der dybest set udgjorde en fire og et halvt minut spærreild. Han tog et feed fra Franzen og derefter affyrede en laser i Corey Crawfords højre skulder, ville et mål Hawks netminder utvivlsomt elske at komme tilbage, men Red Wings var alt for glade for at have. Først en stikkontakt pass fra Red Wings egen ende sejlede over hovedet på Hawks 'defenseman Nick Leddy og videre til pind af Red Wings center Gustav Nyquist ved fuld speed.Tomas Holmström Jersey

Nyquist sætte Hawks 'Brent Seabrook på hælene med et crossover i sprækken, ventede indtil Hawks målmand Corey Crawford engageret og derefter overdækket hjem en score for en 1-0 føring med 7:49 mærket. Hjalmarsson stødt pucken løs ved at knuse Red Wings 'Johan Franzen, og Duncan Keith tog den op for at udspionere en striber Kane overskrift den anden way.Terry Sawchuk Jersey

Veteran center Michal Handzus forblev i lineup og spillede på den fjerde linje i en mere reduceret, specialiserede rolle, mens Dave Bolland håndterer No. 2 center opgaver. Hawks outshot den Wings 15-9 i den første periode, at nå målet om at få flere pucke til net.The Hawks jonglerede deres lineup, som forventet, med Stålberg genindtaste efter at være blevet bænket til de to første spil i series.But den vinger ud-ramte Hawks 17-11 og vandt en forrygende 70 procent af faceoffs, vedligeholdelse nogle momentum trods ikke skabe så mange scoring chances.Ted Lindsay Jersey