Billige Fifa 15 Coins fnug chance med målløs Monaco uafgjort ved Zifeng Peng

Paris Saint-Germain fluffed deres mulige levner til at gå på toppen Ligue 1 at skabe en frustrerende 0-0 uafgjort på www.fifacoins-cheap.com/ .

Ligue 1 ledere Lyon led deres første nederlag i 12 kampe på lørdag, fortsætter med at falde 2-1 i Lille til at gå væk anden placerede PSG efterstillede ved kun to point ved hjælp af et spil ved hånden. Ikke desto mindre pariserne ikke kapitalisere på dominans i-danne Monaco, som det lykkedes en fantastisk tiende buret rent i deres seneste 11 ligakampe.

Åbningen chance af natten faldt PSG vej efter femten minutter. Desværre fik Marco Verratti ikke få hans gå på en swingende Ezequiel Lavezzi kors nikkede den af ​​Fabinho, mens du bruger mål vinkede. PSG fortsatte med at presse, når Lavezzi fundet Javier Pastore i kassen, den argentinske back-krænger bolden til stien til Edinson Cavani

Viser stor kontrol, den uruguayanske hitman -. Målscorer i PSG mål inde i deres 1-1 UEFA Champions League tegne med Chelsea ti dage siden - slog en sød halv-volley storslået slået væk af Monaco målmand Danijel Subašić

Lavezzi var begavet en førsteklasses mulighed for at åbne scoringen inde i 25. minut efter Monaco kaptajn Jeremy Toulalan drev i forsvar,. dog argentinske, til hans helt egen tydelige rædsel, kunne kun stikke bolden forbi. Mens du bruger Monaco forsvarere stående ud, Lavezzi affyrede en anden skud lige forbi Subasic venstre stilling som nogle smarte passerer viste venstre for kontraangreb.

Med begge hold at køre fast fra den stadig mere ondskabsfulde midtbane kamp, ​​Monaco første reelle udsigter for det samlede spil pegede i den 35. minut. Ferreira Carrasco holdt ud PSG skipper Thiago Silva i venstre side, lykkedes at udstille og krydse til Moutinho, hvis underhit drejes første gang skud faldt sikkert ind Salvatore Sirigu hænder.

PSG træner Laurent Blanc forblev ramme hans udskiftningsbænken i frustration i hele slaget af halv tid som Cavani nedgjorde høj til wrap up katastrofe halvdelen, der viste meget lovende, men ingen belønning, mens du bruger hovedstaden side. Der syntes at være mere til at besøge fra starten fra 2. periode, første Pastore fyring lige på Subasic og Blaise Matuidi se hans indsats glider bred.

Toulalan var tilgængelig for snøfte en farlig Pastore, da de steg ind i dit Monaco kasse, mens ved hjælp af besøg side dominerende besiddelse. Den argentinske gik tætte øjeblikke senere ved hjælp af en pin-point frispilning fra Verratti, men hans forsøg på chip udføre kalibreringsindsprøjtningerne ret tvinges på hurtigt fremrykkende Subasic.

Et tandløse Monaco så en anden side fra en en person, der har mistet en blandt deres sidste ti Ligue 1 kampe og hvem der var simpelthen en uge siden 3-1 sejrherrer i engelsk sværvægtere Arsenal fra UEFA Champions League

. To halvhjertede angreb blev let håndteres af PSG fordi flow fra den samlede spillet bremset ind dage gået kvartal. Men hjemmeholdet holdt til stedet forpurre en PSG side, der stadig ikke kapitalisere efter dominerer en masse af kampen Køb Fifa Mønter konto.

Tidligere søndag, Nice fundet bag på internettet under mine balletsko i fem kampe, men ikke kunne holde føringen inde i en 2-1 nederlag mod Montpellier. Sammen med en Yacine Bammou strejke tilbydes Nantes deres første sejr i 2015, bør de slog Guingamp 1-0 i hårdt kæmpet Bretagne derby. Vejviser