Jeg tog ham til Daash, fra 21 meter ud efter billige Fifa mønter Ronaldo venstre fod seværdigheder høj. 2 derefter med Gss Agatha

tog ham til Dash, fra 21 meter ud efter billige Fifa mønter Ronaldo venstre fod seværdigheder høj. 2 minutter senere Drogba højere vinkel i hovedet. I det 57. minut, Barak var skævt gange 24 meter efter at finde ild højt og bredt. De første 20 minutter i anden halvleg, Chelsea sluttede fem skud, mens "Manchester United" ikke er en kicker. Senere bliver Ferdinand og Claude Makélélé alle mindre skader behandles kortvarigt. I den 74. minut Ronaldo venstre side af feltet i fortiden en lille vinkel skud i det 76. minut efter Michael Essien, Florent Malouda brystet bolden i straffesparksfeltet, at Ferdinand ben opfange, Florent Malouda faldt i straffesparksfeltet, men dommeren Michel 1-1 med Chelsea i halvdelen den anden efter 46 minutter, "hvad nu hvis" op til 35 meter skød længe siden. Minut 54, Essien nægtet at give en straf, Florent Malouda og losning arm vred protest mod > > Dit sind er de mest magtfulde klubber i Europa?

I det 78. minut, Ashley Cole skudt i Drogba Cross, AD 26, den højre fod til venstre, ramte bolden lige et andet pop op. Trivia part efter tiltrædelsen Chelsea i de fire finaler, der har opnået, er det klart, desværre. I det 82. minut, skydning billige Fifa mønter Tevez fra uden for regionen. Efter et halvt minut, Ballack scorede på kanten af ​​området er meget høje. Efter 87 minutter, erstattet Giggs Scholes, og således til 759 spillet, "Manchester United" kampe imod Wales veteran bryde udseendet af Sir Bobby Charlton klub rekord, der er tilbage. Efter 90 minutter, forblev 1-1 uafgjort i ekstra tid af anden halvfems minutter et tilskud, der er fastsat ham med udskiftning af den første til at blive justeret, stedfortræder Florent Malouda med Kalou Salomon scoren. 94 minutter, Ashley Cole efter at have krydset gennembrud i venstre, Ballack, Lampard justering flygtig bly køre omkring 14 meter venstre fod skud, bolden ramte døren springer. Billige Fifa mønter højere hoved Ricardo Carvalho 98 minutter. 1 minut senere, udmattet Anelka erstatter Joe Cole. De første 100 minutter, Patrice Evra, til venstre igen efter afslutningen af ​​den første halvdel igennem til bundlinjen, Giggs Ryan, 9 meter fri af venstre fod af en kugle i hovedet. Senere er det blevet erstattet Rooney Nani. 102 minutter, Tevez, Ronaldo passere i straffesparksfeltet i venstre side, efter betaling af nødstop og straks konfiskeret af Peter Cech. Den første stadig væk arbejder halvdelen af ​​tiden, Ricardo Carvalho hoved højere i hjørnet, ligesom spillet, begyndte scenen for regn. 111 minutter, Vidic var positiv nede Nicolas Anelka gult kort. Direkte frispark Didier Drogba skød fra 28 meter. Ashley i staten, billige Fifa mønter