Russisk GP: Pinnacle &; beige afgrunden Smart

Se. Tidsplan Premiership Vietnamesisk

Mercedes fortjente blevet den absolutte mester i sæsonen 2015. Hvis der ikke er sanktioner af Kimi Raikkonen - Ferrari, måske kapløbet er kommet til dem officielt vandt mesterskabet. Men alle ved, det er bare et spørgsmål om tid ved den magt, Mercedes vises i hele denne sæson, og hullet så stort, at holdet skaber diagrammer er afgjort én ting - liste Brand. første større af sæsonen vil tilhøre Mercedes Vietnamesisk Dr. Dieter Zetsche Ham - hold præsident - sendte tillykke til hele holdet, Brackley og Brixworth medarbejdere har arbejdet ihærdigt på at bringe . Mercedes mesterskabet tilbage til 2. række

Mr. Zetsche sagde: "Vi ejer den bedste teknologi med turbo motor, aerodynamik og design af W06 tilbyder Vietnam for at gøre denne sejr . Derudover ejer vi også 2 styring og en fremragende tekniske team til sejr i løbet. Mercedes-Benz er mester, og jeg føler stolt af alle holdet. "Mr. Toto Wolff Vietnamesisk andel følelser efter et løb bryde bittersød. Han sagde Hamilton havde et godt løb, på trods af slutningen af ​​løbet biler har problemer med ustabilitet i den aerodynamiske hækspoiler, men god kontrol med alle spørgsmål at afslutte første og gå en lang vej at hans personlige trofæ. Mr. Wolff ondt af Rosberg, som han er at have en god løb har problemer regulerer bremsesystem forårsager ham til at opgive

Opdatering. fodbold resultater

den nyeste

.

Hamilton har rørt en hånd til individuel mesterskab

Endelig har han lykønskede holdet blive mester, sagde han: "Titlen er ikke blot peger på kortet. Den kom fra hver time, hvert minut af hver medlem arbejde teams i kapløbet, fabrikken Brackley, Brixworth og Stuttgart hver dag, ugentligt kontinuerligt for at opnå denne succes. Det er almindeligt sejr af alle hold. "Mr Wolff sagde Vietnamesisk hold har oplevet spændingen og spænding, så følelsesmæssigt iturevne sejr venter dommen af ​​sporet om overvågning status Raikkonen crash situation. Mr. Wolff afslørede holdets sjove situation, når de skulle tage T-shirten af ​​hans 2015 verdensmestre tager efter løbet, men da har det, der skal fjernes, når den officielle Mercedes var forkæmper for sæsonen!

Uanset om du nyder glæden ved sejren, men glem ikke, at Mercedes Team manager aktuelle virkelighed Rosberg er tabt 2. plads i hænderne på Vettel. Ferrari blev vist sin konkurrence. Mercedes nødt til straks at fortsætte med at arbejde for at bevare styrken, ikke kun for de resterende løb, men også til næste sæson, kun at de fortsætter med at fastholde sine nuværende fordele! Vietnamesisk

View le peeling Vietnamesisk selskab den hurtigste

ikke få de bedste resultater i den adgangsgivende skødet 7. dag, men sandsynligt. god start ydeevne bør Lewis Hamilton håber at have det bedste resultat i løbet på søndag eftermiddag. Det faktum, at han ikke behøver for meget indsats i begge løb, ved magten i W06 problemet med Rosberg, Hamilton var kavaler første finish i Sochi Autodrom. Vietnamesisk 42. sejr i sin karriere Hamilton hjalp ham balance berettigelsen af ​​Vettel, men frem for alt det hjalp ham videre lang vej til mesterskabet enkelte 2015. På russisk GP mesterskab i 2015, Hamilton har 66 point mere end Vettel og Rosberg 73 punkter i mens de resterende sandt sæson kun 4 løb - dette hul betyder, at på trods af Vettel og Rosberg har vundet både de 4 løb tilbage, skøn ligger hos Hamilton, mesterskabet og 3. var meget ! nær Vietnamesisk Hamilton sagde: "En fantastisk følelse, når vi bliver sæsonen mester holdet. Især når han selv skulle bidrage til denne holdets sejre. Jeg virkelig beundrer og er stolte af at være medlem af Mercedes racing team. "Vietnamesisk" Jeg ønsker at nyde med alle team og ønsker at vende tilbage til vores fabrik til at være i morgen takket være alle hold. I dag har vi vist, at i forhold til sidste år var vi meget stærkere og overvinde eventuelle udfordringer fra konkurrencen "

Sammen ! fodbold forudsigelser I dag Vietnamesisk læder.