Runde 2 La Liga: To former for modstand fra Thong Minh

"Trio" er trætte vietnamesiske Hours "trident" reunion (Neymar tilbage), ideen Barca vil buffeted Malaga af regn mål på Camp Nou. Men den klodset i angrebet forårsagede Origin hold Catalunya at kæmpe for at vinde

begge kampe, spydspidsen i den. Barca lanceret 16 skud på mål efter Kameni. Imidlertid blev kun ét mål scoret af Vermaelen, en central forsvarsspiller

Synthesis. Vietnamesisk fodbold resultater den hurtigste, opdaterede fortsætte

.

Barca står store problemer i samme angreb

Messi, kan spilleren ikke tilstrækkeligt de 2 bolden én gang fortjenester, på trods af at eje en masse muligheder. Sidste runde, Barca slog Bilbao takket være enfaset sæt Suarez i Malaga halvdel 2. Inden de selv behøver at mål fra spillerne er sådan en "katastrofe" for frelse. Vietnamesisk træner Enrique kursus ingen grund til at bekymre sig om, hvor angreb magt. Ifølge El Mundo Deportivo af, hvis ikke snart forbedre situationen og bringe til overfladen den samme Vicente Calderon Atletico runde 3, risikoen for nederlag mod Barca var stor. Vietnamesisk Simeone side har begynde kæmper i det første spil, men snart bekræftet styrke i runde 2, når buffeted Sevilla 3 mål ikke fjernet. Dette er en god konkurrent med Barca til spørgsmål om evnen til at beskytte titlen i denne sæson

Opdater Resultater .   Vietnamesisk peeling ham; . Den seneste, mest præcise

Ronaldo sticky "bid", har Virkelige trounced Vietnamesisk kontrast til Barca, Fast Vietnamesisk have eksplosive kamp på landskabspleje med score på 5-0 til Betis. Ændringen i form af folks effektiv Benitez har grundigt. James og Bale dukker op en bandage, vekslende mellem målet om dagen Benzema tilbage efter skade. Vietnamesisk buffeted Betis, Rigtige fans voyeuristisk solidt måltid på Bernabeu. Den eneste ulejlighed ligger i udførelsen af. Ronaldo Vietnamesisk portugisiske superstjerne efter 2 spil var fyre, og mange minder om de "bid" af den langsomme start denne afspiller. Faktisk fans måtte vente til rundt hver 3., 4. eller endda at være vidne til Ronaldo . i fortiden Vietnamesisk målscorer på Real

Rigtig monumental sejr på hjemmebane

Ronaldo scorede, var det kun et spørgsmål om tid. Endnu vigtigere, har Benitez fundet noget værdifuldt i sejren over Betis. Svar til pressen, strateg spanier indrømmede "fejl" med James, som var på bænken for Reals dødvande før Gijon. Vietnamesisk "James vigtigt for os. Bænken for den sidste kamp, ​​han simpelthen taktisk problem, og jeg har brug for at rydde det her, "Benitez sagde. Vietnamesisk Udover James, en anden spiller, der i høj grad bidraget til sejr 5-0 Real er Bale. Wales stjerne har belønnet den tillid fra Benitez, der også vejer et svar til fans efter Reals pre-season kritik

Synthesis. Vietnamesisk fodbold resultater den hurtigste, opdateres konstant

Bedste spiller:. Gareth Bale Bale Vietnamesisk tandbøjle lagt væk al tvivl fra medier og fans Real. Strålende performer af walisiske spillere er blevet belønnet den tillid fra hans lærere Benitez

Smukkeste mål:. James Rodriguez (Real Madrid) Vietnamesisk colombianske stjerne blandet meget flot krog bolden ramte nettet 50 minutter Betis ', bidrog til den spektakulære 5-0 sejr til Real. Hertil kommer, et mål fra et frispark klart af afspilleren hegnet 39 minutter klasse er også meget.