fjorten-fifteenths Manchester United pre-season af Athena Wnn

købe fifa mønter online Van Gaal roste Alex Ferguson ser frem til de røde tilbage til at vinde Louis van Gaal takkede Ferguson: "Fergie" support er den drivende kraft i stress er den alder af Uniteds seks-spil vindende streak blev standset efter at have taget Sir Alex Ferguson Manchester United før han vendte tilbage til Ligaen efter den første stribe af 5 478 dage 3 van Gaal: Falcao spillede kun 20 minutter, men også for at gøre det muligt

Van Gaal debut Rooney 2 Manchester United 7

Phoenix sportsnyheder Beijing tid 24. juli klokken 11, sæson to tusinde fjorten-fifteenths Manchester United pre-sæsonåbningen på Rose Bowl Stadium slagsmål, Uniteds 7-0 sejr over Los Angeles Galaxy. Den første halvdel, Danny Welbeck hjælpe Man Utd lavet en drøm start og derefter, Rooney scorede på straffe foran lækage test efter pause.

23 minutter, housaijiqi venstre fod skudt efter bolden på tværs, David de Gea fik. På 34 minutter, Danny Welbeck op foran ved modstandere med bolden ned, Mata frispark blev pareret af væggen, så Rooney hjørne, Peja plukkede bolden direkte. På 41 minutter, Valencia gennembrud passage forårsagede din modstander hånd på bolden i straffesparksfeltet, skubbe på Wayne Rooneys højre fod-høj bold, selvom dommer Perry den rigtige retning, men der er intet, 2-0! De første 45 minutter, Manchester United scoret et mål, Welbeck lige flad aflevering, den anden forsvarer missede bolden, Rooney let scorede til 3-0!