Rigtig grasserende, Liverpool overlade det sent af sol alive

Real Madrid FIFA 15 Mønter åbnede forsvaret af deres UEFA Champions League-titel med en 5-1 mauling Basel i gruppe B på Santiago Bernabeu. Næsten fire måneder fra sikring af La Decima i Lissabon, det rekordhøje vindere viste glimt af deres strålende bedste, og efter et selvmål fra Marek Suchy fik bolden op, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og James Rodrguez alle fundet målet i syv første -Halvdelen minutter. Derlis Gonzalez greb en tilbage til Basel, men Karim Benzema afsluttede scoringen med ti minutter tilbage

. Det var næsten ligesom de gamle dage på Anfield, da Steven Gerrard scorede en ekstra-tid vinder at få Liverpools tilbagevenden til europæisk konkurrence fra til en vellykket start. Den røde anfører, så indflydelsesrige på europæiske nætter fra fortiden, strøg hjem et meget sent spot-spark til sit hold en 2-1 sejr over livlig Ludogorets. Det tager normalt noget særligt at upstage Mario Balotelli, der scorede det første mål for klubben siden hans £ 16m sommer transfer fra AC Milan, men de bulgarske minnows næsten nået det, når erstatning Dani Abalo rullet i en 90. minutters equalizer. Men da Javi Manquillo blev bragt ned ved målmand Milan Borjan, kun indgået i weekenden på grund af suspension og skade Ludogorets 'to første valg, Gerrard overtog rollen, som han er blevet synonymt. italienske angriber Ciro Immobile scorede sit første mål for Borussia Dortmund, da den tyske side producerede en dominerende præstation at overgå Arsenal 2-0 i gruppe D. Gabons angriber Pierre-Emerick Aubameyang tilføjet en anden i begyndelsen af ​​andet halvår at hjælpe Dortmund til en fuldt fortjent 2-0 sejr. Andetsteds i gruppe D, Galatasaray angriber Burak Yilmaz nettes et stop-tid equalizer at nægte Anderlecht en første væk Champions League vinder i ni år i en 1-1 uafgjort i Istanbul.