2015 Mercedes AMG CLA 45 stilarter i lanceringen af ​​nguyenlan Nguyen lam

45 AMG 2015 Mercedes CLA stil i lanceringen

I den 90. DTM race af hans DTM mesterskabet leder Gary Paffett (THOMAS SABO Mercedes AMG C-Coupé) var andet i kapløbet ottende sæson, DTM på Oschersleben. For Paffett, dette er platformen 30 i sin karriere DTM og hans tredje i Oschersleben.   Holdkammerat Jamie Greens Mercedes CLA 45 AMG Vietnamesisk sikret tredjepladsen og podiet 20 hende i DTM. Løbet blev vundet af Bruno Spengler (BMW). Gary Paffett førte vietnamesiske vurderinger DTM chaufførernes med 127 point og er ti point foran Bruno Spengler en (BMW /116 point). Jamie Green var på tredjepladsen på 108 point. Den THOMAS Sabo /Mercedes-Benz Bank AMG føre holdet standings med 151 point. I mesterskabet fabrikantens Mercedes-Benz toppet placeringerne med 295 point

<. br>

Kørsel Mercedes CLA 45 AMG Robert Wickens Vietnamesisk Canada (stern AMG Mercedes C-Coupé) på syvendepladsen for det bedste resultat af hans DTM hidtil siden sidste løb i Zandvoort. Christian Vietoris (Mercedes-Benz AMG Bank C-Coupé), Ralf Schumacher (Mercedes AMG C-Coupé) og Roberto Merhi (Junge Sterne Mercedes AMG C-Coupé) færdig løb i positionerne tolv, tretten og fjorten henholdsvis. Susie Wolff (TV Spielfilm AMG Mercedes C-Coupé) og David Coulthard (Mercedes AMG C-Coupé DHL), blev ikke gennemført Vietnamesisk Vietnamesisk Se flere af vores produkter her: Mercedes CLA 200

Roberto Merhi postet 1:. 22,752, den hurtigste af 51 omgange Det var den første runde hurtigste i karriere DTM kørere i Spanien. Siden 1988 har førere af Mercedes-Benz opnåede den hurtigste omgang af de 167 løb, herunder seks i Oschersleben. Vietnamesisk ottende løb i sæsonen på Oschersleben var den 140. race af den "nye" DTM siden 2000. I de tolv og et halvt år, har Mercedes-Benz sikret 81 vundne, 62 pole positioner og 83 hurtigste omgange Vietnamesisk Mercedes AMG Vietnamesisk CLA 45. som forventet, meget hurtigt i kapløbet i dag, og vi havde en chance for at vinde. Bruno Spengler, selvom Men også køre godt og uden fejl. Jeg vil naturligvis, ønsker at vinde i Oschersleben, men jeg har beskyttet mit hjem i mesterskabet med andenpladsen. Rent bortset fra det, det er rart at være på podiet 30. i løb DTM # 90 af mig. Jeg er i øjeblikket elleve point foran Bruno med to afsluttende løb i sæsonen i Valencia og Hockenheim stadig kommer og kommunikation kontorer til det næste løb i Spanien. Vietnamesisk Dette er platformen 20 jeg i DTM, og jeg er meget stolt af at . Løbet var ikke let for mig. Speed ​​min var ikke helt god nok til at skrotte de frontløbere Bruno Spengler og Gary for sejren . Men i løbet, hastigheden på min bil holdt kommer og jeg har opnået podiet afslutter min tredje sæson. Vietnamesisk Efter sit bedste resultat DTM Zandvoort er min, jeg forudsagde også en finish i de punkter på Oschersleben weekend, så jeg er meget tilfreds med anden position . syv Jeg havde en meget god start og var i stand til at bevæge sig op seks pladser i det første sving. Det er ligesom en drøm. Relentless min Mercedes cla 45 AMG Vietnamesisk var meget hurtig. . Jeg håber at opnå et godt resultat i et løb svarende til min næste i Valencia

Jeg håber på en god afslutning af i dag efter en god start fra P16 på nettet. Erobring på Oschersleben er vanskelige dog, trods alle bestræbelser, kunne jeg flytte ikke længere fremad end tolv. Nu ser jeg frem til Valencia og håber at opnå et bedre resultat der

mit løb gik galt i det første sving. . Så jeg prøvede at gøre op så mange steder som muligt i løbet, men mit tempo var ikke hurtig nok. Det kan være, at min bil blev beskadiget i starten, og det er derfor, jeg ikke kan bogføre omgangstider hurtigere. Nu vil jeg have et kig på de data, der med ingeniørerne af holdet Vietnamesisk løb jeg fandt meget vanskeligt. . Jeg fik en dårlig start og derefter skubbet hårdt til vinde nogle steder, men desværre havde jeg ikke nok greb med min første dæk. Det andet sæt af gummi er meget bedre, og jeg var i stand til at bevise hastighed bil Jeg er god i slutningen af ​​løbet. Runde hurtigste mit første i et løb DTM viser, at jeg kan opnå et bedre resultat for mig Junge Sterne Mercedes CLA 45 AMG Vietnamesisk   og gav mig mere motivation for mit hjem løb i Valencia næste Vietnamesisk Det er en meget vanskelig weekend for mig, desværre. . Efter en skuffende kvalifikation, var tingene bliver ikke meget bedre i kapløbet. jeg havde problemer med suspensionen efter kontakt med en anden bil, og så min løb var over. Der er to racer stadig at komme , og jeg ønsker at slutte sæsonen med to ordentlige resultater Vietnamesisk Desværre mit løb var overstået, før det virkelig var begyndt. . En anden bil ramte baghjulet off-side Min første - og så var det undriveable Det er selvfølgelig en skuffelse, men nu er jeg nødt til at sætte denne weekend på Oschersleben bag mig og ser frem til Valencia, hvor jeg var meget hurtig i. sidste år

du er interesseret i Mercedes, forsøger at lære om produkterne af Mercedes eller besøg:. Mercedes CLA 250 Vietnamesisk for yderligere information og priser fra mere detaljerede modeller

Løbet i dag var en eller to omgange for kort til, så Gary og mesterskabet fortsat en thriller for indtil endelig - interessant og åben. I begyndelsen af ​​sæsonen, kan ikke Gary eller jeg forestille mig et scenario mere attraktivt for Gary tog et forspring på elleve point i to løb sidste år. Hans Bly er ikke stor, men det er bedre end underskuddet af tilsvarende størrelse Vietnamesisk Der er to racer er ikke blevet kørt, og de tre chauffører har stadig titel chancer. to drev til Mercedes CLA 45 AMG Vietnamesisk. Vi fortsætter med at lede i alle tre mesterskab, som vi har gjort siden det første løb i Hockenheim og alle Vi vil arbejde hårdt som et team for at beskytte status quo indtil efter det sidste løb på Hockenheim Vietnamesisk