Silva, Villa Road 10 yards målscorer, Spanien 4-0 af Justin Smith

Før spillet, spillerne Tahiti spanske spillere forberede hver præsenterer en lignende halskæde, kom Tahiti erstatninger til Spanien er en undtagelse til bænken for at ryste hænder med verdensmesteren billeder. Arrangeret af Tahiti holdet før kick-off, de første fire minutter, Torres og Mata afsluttet spark på venstre væg slips brød ind i begrænset område, så 14 yards nær hjørne brød Tui, Spanien 1-0 bly, som er det land Torres hold i de første 32 mål. De første 10 minutter, Villa midtbanen bolden, Torres brød ind i begrænset område lob over baren.

? 31 minutter, Villa krydser bolden efter bolden i toppen af ​​buen, højre Silva 10 yards side af feltet, Spanien 2-0 til at udvide føringen. 33 minutter Mata midtbanen aflevering, Torres offside plukke bolden fra kanten af ​​feltet havde mistet målmanden Rochester, efterfulgt skubbet Kongmen score 3-0, hvilket er det 7. Torres vegne af det spanske hold i spillet blev lanceret i 2 bolde. 37 minutter, 阿兹皮利奎 tårn biografi, Villa Road Closed brystet efter at have stoppet flugter forbi.? 38 minutter krydser bolden forlod begrænset område af ?? Silva, Villa Road 10 yards målscorer, Spanien 4-0, som er den Villa til det spanske hold i de første 54 bolde. De første 45 minutter, Cazorla slået ned på midtbanen Xiu udtrykt utilfredshed med dommeren efter den spanske midtbanespiller fik et gult kort. Et minut af tillægstid, fordi der i højre fløjen Carlo direkte skud, bolden var Reina Puzhu halvleg, Spanien 4-0 lead.cheap fodboldtrøjer

begyndte? Den anden halvdel, de spanske gør udskiftninger justeres erstattet Navas Ramos, Torres blev kaptajnen på marken, de første 48 minutter efter pausen Monreal forlod kors, Villa lille begrænset område scoret, Spanien 5-0. 57 minutter, lige efter pausen Navas biografi, Torres 12 yards Tuishe 6-0, Torres tredje hattrick for det spanske hold, men han blev også den første i historien om Confederations Cup iscenesat to gange hattrick af spillerne, sidste gang var i 2009 i New Zealand, Spanien, 5-0 sejr i spillet. De første 64 minutter, Cazorla Houchangchangzhuan, Rochester netto smash sælge, Villa fik bolden inde i begrænset område små let skubbe Kongmen 7-0, Villa hattrick, udføre en karriere på landsholdet nåede 56, mere end Romario og Eto ' o, binde landsholdet målscorer Batistuta blandt top 20. 66 minutter Mata og Silva sparket i grænsen lukket område komplet med bagvæggen i det begrænsede område, Mata 12 yards og scorede, Spanien 8-0.read mere