der loopes hans hovedstød tilbage over Guzman og ind i nettet af Justin Smith

Alle Boys har bedøvet Newell s Old Boys 2-1 efter en dårlig defensiv præstation fra lederne af den argentinske Primera Division.Jonathan Ferrari og Maximiliano Coronel scorede målene for All Boys, da de sprang ud til en 2-0 føring på time-mærket, og selv om Newell hit tilbage med 12 minutter tilbage, lederne var ude af stand til at forhindre deres andet nederlag i fem liga matches.cheap fodboldtrøjer

På trods af tabet, Newell s fortsætte med at føre Argentinas øverste flyvning som de øvrige medlemmer af top fire undlod at vinde over weekend.Newell hoved træner Gerardo Martino ville have været skuffet over hans side defensive arbejde på alle Boys 'Estadio Islas Malvinas på mandag, som begge værter mål kom efter besøgende lader kors hoppe i deres feltet.

Alle Drenge tog føringen i det 36. minut, når du besøger målmand Nahuel Guzman kom hans linje og helt fejlbedømt et kors, som var lov til at hoppe fra Newell forsvarere og Ferrari sætte bolden i nettet med en imponerende cykel kick.It var 2-0 i den 60. minut, når Newell s igen undladt at behandle et indlæg fra venstre fløj og bolden ramte til Coronel på tilbage indlæg, der loopes hans hovedstød tilbage over Guzman og ind i nettet.

De besøgende næsten hakker et mål tilbage i det 76. minut, da stedfortræder Victor Figueroa drejede et frispark lige forbi stolpen, før Milton Casco gav Newell er vist håb med sit mål i den 78. minute.All Boys 'målmand Nicolas Cambiasso kunne kun parere Maxi Rodriguez skud og Casco riflede hjem rebound, men på trods af målet det hjemmeholdet afholdt den, registrering deres første sejr i fire kampe til at stige til 13th på Primera Division table.Lanus, River Plate og San Lorenzo alle undladt at vinde alvorligt terræn på Newell s, spilder den mulighed, ledernes defeat.cheap trøjer